Vészhelyzet

Kimászott a 13. emeleti ablakon az ötéves kisfiú

Egy bátor szomszéd mentette meg azt a kínai kisfiút a 39 méteres magasságban, akit a nagyapja hagyott otthon, felügyelet nélkül.

2019.05.15 17:15Ma.hu

Sokkoló videót tett közzé a Schina News, a kelet-kínai Szijang városában egy kisfiú csüngött 13 .emeleti lakásuk ablakából. A felvételen jól látszik, hogy a rémült gyerek a lakás zárt erkélyének peremén áll, háttal a falnak, és csak a párkányba kapaszkodik - számolt be róla az Inforádió.

Szerencsjére az alattuk lakó szomszéd meghallotta a sírását, azonnal riasztotta a rendőrséget, majd kimászott a gyerekhez. Nem tudott azonban annyira megkapaszkodni, hogy beemelje a fiút, így addig tartotta a 39 méteres magasságban a gyereket, amíg negyedórával később haza nem ért a kicsi nagyapja, és be nem húzta unokáját az ablakon.

Közben a rendőrök az utcán lepedőket kifeszítve készültek fel arra az esetre, ha a gyerek leesne a párkányról. Mint kiderült, a nagyapa addig hagyta magára a kisfiút, amíg a másik unokáját elvitte iskolába.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.