Diplomácia

Habony kommunikációs stratégiáját veszi majd igénybe Trump is?

Washingtonban járt Habony Árpád és Lánczi Tamás is, éppen amikor Donald Trump amerikai elnök hétfőn a washingtoni Fehér Házban fogadta munkalátogatáson a magyar kormányfőt.

2019.05.14 13:03ma.hu

Egész komoly magyar forgalom van Washingtonban. Hétfőn kezdődött meg Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök találkozója a Fehér Házban.

A magyar vállalkozó és közéleti szereplő, valamint a Századvég munkatársa éppen egy autóba szálltak be, mikor lencsevégre kapták őket.

Habony felbukkanása azért érdekes, mert Orbán Viktor korábban több újságírói kérdésre is azt mondta, hogy „semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll” Habonnyal, „ilyen nevű ember semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel, szerződésben nem állunk vele, minden egyébbel a népességnyilvántartóhoz tessék fordulni”.

Mindenesetre Márki-Zay Péter és Kész Zoltán az amerikai Külügyminisztériumban tárgyaltak, mikor észrevették Washington utcáin Habony Árpádot és Lánczi Tamást, ezért az ellenzéki politikusok odamentek köszönni, de nem sok sikerrel. Lehet, hogy az egész mögött az áll csak, hogy Habony kommunikációs stratégiáját veszi majd igénybe Trump is?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.