Túladagolás

Alig élt a kislány, mire rátaláltak - 9 napot töltött halott szüleivel bezárva

Miközben a kisgyerek sírt, a szomszédok a macskákra panaszkodtak.

2019.05.14 09:25ma.hu

Felbolydult fél Ukrajna azon a családi tragédián, amely során egy 2 éves pici lány közel másfél hetet töltött ellátás nélkül szülei holtteste mellett.

Bár a szomszédok sokat panaszkodtak a rendőröknek, hogy folyamatos macskanyávogást hallanak az egyik lakásból, de mivel említést se tettek róla, hogy kisgyerek is van a családban, ezért nem mentek a helyszínre. Végül a mentők törték be az ajtót, miután már elviselhetetlen bűz is terjengett a lépcsőházban.

Ekkor találták meg a két élettelen testet, a 32 éves Mihail Devyatkint és a 30 éves házastársát, Victoria-t, fecskendőkkel körülvéve. Állítólag drogfüggők voltak, mindenki tudta ezt. Mindenesetre a rendőrség vizsgálja a halál okát.

A legrosszabb látvány azonban a másik szobában fogadta a mentőcsapatot. Félholtan találtak egy 2 éves kislányra, akit azonnal kórházba szállítottak. Az egyik szomszéd szerint ha várnak még pár órát, már őt sem lehetett volna megmenteni.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.