USA

Szétszóródott 30 ezer dollár, gyorsan felkapkodták az emberek

Dugó alakult ki, mert mindenki kiszállt a kocsiból pénzre vadászni.

2019.04.28 14:35ma.hu

Nem mindennapi baleset történt csütörtök este a michigani Grand Havenben. Egy teherautóról leesett egy 30 ezer dollárt (valamivel több, mint 8 és fél millió forint) tartalmazó doboz, a pénz pedig szétszóródott az úton.

A rendőrség csak azután értesült a történtekről, hogy forgalmi dugó alakult ki, annyian szálltak ki a kocsijukból, hogy pénzre vadásszanak.

Miután kiérkeztek a helyszínre, a területet lezárták, és néhány civil segítségével megpróbálták összeszedni a pénz maradékát. Közben a tehreautó sofőrje elmondta, mekkora kár érte - írja a CNN.

Az eredeti összegnek csupán a töredékét sikerült megtalálni/összeszedni.

A hatóság ezután arra kért mindenkit, aki vitt a pénzből, hogy szolgáltassa vissza. Volt is, aki eleget tett a kérésnek, egy nő például 3380 dollárt, két tinédzser fiú pedig 630 dollárt adott vissza.

A pénz eredeti tulajdonosa minden bizonnyal hálás lesz, bár még mindig hiányzik nagyjából 23 ezer dollárja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.