Tragikus baleset

Szakadékba zuhant egy busz Indiában, sok halott

A jármű vezetője egy 90 méteres meredélynél elvesztette uralmát a busz felett a hegyvidéki terepen.

2019.04.28 10:05ma.hu

Legalább tizen meghaltak, 26an megsérültek, amikor éjszaka szakadékba zuhant egy busz az Észak-Indiában fekvő Himácsal Prades államban. A jármű vezetője egy 90 méteres meredélynél elvesztette uralmát a busz felett a hegyvidéki terepen.

A sofőr, aki túlélte a szerencsétlenséget azt mondta, hogy a rossz időjárási körülmények miatt nem lehetett fékezni és ez vezetett a tragédiához. A baleset az állam székhelyétől, Simlától 327 kilométerre északnyugatra lévő Pancspulla településnél volt.

A helyszínre mentőalakulatot vezényeltek, amelynek tagjai a helyiekkel karöltve vasárnap reggelig azon munkálkodtak, hogy kiemeljék a sebesülteket és a halottakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.