Románia

Tragédia a vajdahunyadi matematikaversenyen

Meghalt egy 13 éves fiú.

2019.04.25 15:18ma.hu

Nem tudták megmenteni az orvosok annak a 13 éves galaci fiúnak az életét, aki szerdán este a mélybe esett egy vajdahunyadi szálloda belső lépcsőházának negyedik emeletéről - írja a Maszol.ro.

A Vasile Alecsandri főgimnázium 6. osztályos tanulója édesapjával érkezett Hunyad megyébe, ahol az országos matematika olimpián képviselte Galac megyét.

A Hunyad megyei rendőrség közleménye szerint a fiú szerdán este, fél 10 körül zuhant a mélybe. Az első információk szerint a tanuló szaladt az emeleti folyosón, megbotlott, elvesztette az egyensúlyát és átbucskázott a korláton.

A négy emeletes zuhanás után a 13 éves fiút kómában szállították a vajdahunyadi városi kórházba, ahonnan aztán helikopterrel a temesvári megyei kórház agysebészeti részlegére, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.