Szlovákia

Átnyúlt a rácson, hogy megsimogassa a tigrist, az szétmarcangolta a karját

Tigris sebesített meg súlyosan egy látogatót a szlovákiai Zsolna magánállatkertjében.

2019.04.23 07:53ma.hu
hirdetés

A tigris a rács mellett ejtőzött, amikor a 29 éves nő benyúlt, hogy megsimogassa az állat fejét. Az állat persze nem értékelte a dolgot, és marcangolni kezdte a nő karját.

A rendőrség szerint a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházban kellett megműteni. Az eset, amelyről egy látogató készített felvételt, az észak-szlovákiai város Borodnó (Brodno) nevű városrészében, a MiniZoo-ban történt pénteken.

A borodnói miniállatkertben többek között papagájok, majmok, lámák, oroszlánok és tigrisek vannak. Az állatkert tulajdonosát bírsággal sújthatják a biztonsági intézkedések elégtelensége miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.