Görögország

Villámcsapás miatt sérültek meg emberek, lezárták az Akropoliszt

Ismét nagy vihar közeleg.

2019.04.18 19:39ma.hu

Tegnap a villámlások miatt négyen megsérültek Athén egyik legismertebb turisztikai helyszínén, az Akropolisznál. Most megint vihar közeleg, elővigyázatosságból lezárták az ókori épületet.

Szerdán négyen megsérültek Görögországban a villámlás miatt. Ez azért érdekes, mert a baleset az athéni Akropoliszban történt, ahol két turista és a múzeum két munkatársa volt a szerencsétlen.

Az épületben nem esett kár.

Ugyan csütörtök reggel még kinyitott az Akropolisz, de később a közelgő viharra tekintettel a minisztérium elrendelte, hogy zárják be az Athén legismertebb nevezetességének számító épületegyüttest.

Emiatt több száz turista volt kénytelen távozni.

A görög fővároson az utóbbi napokban több heves vihar is végigsöpört.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.