Leleplezték

Száműzték az orosz papot, mert szépségversenyen indult a felesége

'Nagy bűn, amikor egy pap felesége közszemlére teszi magát'.

2019.04.15 17:32ma.hu

Egy elhagyatott faluba száműztek egy ortodox papot Oroszország Ural régiójában büntetésként, mert felesége elindult egy szépségversenyen.

Okszana Zotova meg is nyerte a Miss Érzékiség díjat. A nő kritikák kereszttüzébe került, miután egy anonim kommentelő leleplezte, hogy egy pap felesége.

Férjét, Szergej Zotovot ezután azonnal elbocsátották a magnyitogorszki Krisztus mennybemenetelének székesegyházából, és a 65 km-re lévő, 4000 fős Fersampenuazba küldték szolgálni.

Feodor Saprykin főpap, az egyházmegye bíróságának elnöke azt mondta, "nagy bűn, amikor egy pap felesége közszemlére teszi magát”. Zotov nem térhet vissza, míg felesége bűnbánatot nem tanúsít.

Okszana Zotova, aki egyébként szépségszalont vezet Magnyitogorszkban, korábban azzal borzolta a kedélyeket, hogy fürdőruhás fotót posztolt magáról, majd gyorsan törölte.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.