Nagy-Britannia

A színpadon halt meg egy brit komikus, a közönség először azt hitte, viccel

Sokan azt hitték, a rosszullét is az előadás része.

2019.04.14 09:15ma.hu

Előadás közben rosszul lett és meghalt Ian Cognito brit komikus csütörtökön. A 60 éves humorista először kapkodta a levegőt, majd teljesen elhalgatott. A bicesteri Atic bár közönségéből sokan azt hitték, a rosszullét is az előadás része, időbe telt, mire ráeszméltek, hogy tényleg baj van.

Később kiderült, a stand-upos nem érezte jól magát a fellépés előtt, ám ragaszkodott hozzá, hogy színpadra lépjen. Andrew Bird, a Lone Wolf Comedy Club eseménysorozat és Ian Cognito előadásának szervezője azt mondta, a férfi még viccelt is a halálával a színpadon: "Képzeljék el, hogy nézne ki, ha itt halnék meg maguk előtt".

Eleinte Bird sem hitte el, hogy Cognito meghalt. Mikor felment a színpadra megnézni, hogy mi van vele, arra számított, hogy a férfi hirtelen magához tér, és kiderül, hogy vicc volt az egész.

Amikor aztán kiderült, hogy tényleg baj van, egyből hívták a mentőket, de méár nem tudták megmenteni Cognito életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.