USA

Incidens a Fehér Háznál

Felgyújtotta magát egy kerekes székes férfi, a biztonságiak azonnal közbeléptek.

2019.04.13 08:07MTI

A férfi sérülései nem életveszélyesek, a Fox televízió beszámolója szerint a titkosszolgálat azonnal közbelépett, ahogy az illető felsőkabátja lángra kapott. A férfit őrizetbe vették. Tettének okairól egyelőre nem tudni, a titkosszolgálat munkatársai "gyanús csomagot" találtak a férfi motoros kerekes székében.

A titkosszolgálat szóvivőnője szerint a csomag "nem jelentett veszélyt az elnökre". Twitter-oldalán a titkosszolgálat csupán annyit közölt: munkatársai "orvosi és rendőrségi incidens" ügyében jártak el.

A környéket a rendőrség lezárta, hogy tüzetesen átvizsgálja. Közben a magát felgyújtó férfit kórházba szállították, az orvosi jelentések szerint állapota nem életveszélyes. Az is kiderült, hogy korábban mentális betegséggel kezelték. A férfi kilétét nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.