Gyász

Tragédiába torkollott egy Kolozs megyei pár párizsi eljegyzése

Nem tudták megmenteni a francia orvosok annak a 23 éves gyalui lánynak az életét, aki április elsején az Eiffel-torony közelében, a Trocadero lépcsőknél 10 méteres mélységbe zuhant. - a Maszol.ro portálról

2019.04.12 04:30ma.hu

A fiatal Kolozs megyei lány barátjával utazott a francia fővárosba; az ugyancsak gyalui fiatalember Párizsban, romantikus környezetben akarta megkérni a lány kezét. A Trocadero lépcsőkről nagyon jó kilátás nyílik az Eiffel-toronyra, turisták ezrei készítik el innen a "hivatalos" fotóikat. A fiatal pár is hasonlóan tett, ám a 23 éves lány egy adott pillanatban a mélybe zuhant. A helyszínre siető mentősök nem tudták megmenteni az életét. A lány holttestét a múlt héten hazaszállították, vasárnap pedig Gyaluban több százan kísérték a temetőben utolsó útjára - írta a Maszol.ro.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.