Állati

Eltaposta egy elefánt, majd az oroszlánok takarították fel a galád orvvadászt

Pórul járt egy orvvadász a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban, amikor egy orrszarvút akart elejteni.

2019.04.08 09:02ma.hu

Brutális módon végeztek az állatok egy orvvadásszal a Kruger Nemzeti Parkban. A dél-afrikai rezervátumban egyszerűen halálra taposta egy elefánt, majd a holttestét felfalták az oroszlánok.

A férfi haláláról a vele együtt portyázó többi orvvadász számolt be a hozzátartozóknak, akik a nemzeti park segítségével megpróbálták a holtesttét felkutatni, de hosszas keresés után csak egy nadrágot és egy koponyát találtak.

A nemzeti park vezetője részvétét fejezte ki a családnak, és elmondta, hogy a Kruger területére illegálisan bemenni különösen veszélyes, ahogy ez az eset is mutatja.

A parknak óriási problémát okoznak az orvvadászok, akik elsősorban az orrszarvúakra utaznak, mivel a szarvukra nagy a kereslet Ázsiában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.