Ausztrália

Telefonjával védte meg magát a felé repülő nyílvesszőtől

Nem kis lyuk lett a mobilon.

2019.03.14 08:52ma.hu
hirdetés

Egy ausztrál férfi telefonjával akarta megörökíteni ismerősét, akinek kezében íj és nyílvessző volt. Valamin azonban összevesztek, a nyíl kirepült, egyenesen a vele szemben álló felé.

A helyi rendőrség szerint a férfi csakis mobiltelefonjának köszönheti az életét, a kilőtt vessző ugyanis a telefont találta el.

Kisebb vágásokat így is szerzett, ám ha nem lett volna a kezében a készülék, valószínűleg sokkal nagyobb baj történt volna - írja a BBC.

A támadót a helyszínen letartóztatták, a közeli rendőrőrsre vitték, vádat emeltek ellene, majd feltételesen szabadlábra helyezték. Áprilisban kell megjelennie a bíróságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.