Biztosítási csalás

Lefűrészelte a saját kezét, hogy pénzt követelhessen a biztosítótól

Nem jött be a szlovén nő vérfagyasztó terve, akár 8 éve börtönt is kaphat.

2019.03.12 12:05ma.hu

Megdöbbentő eset borzolja a kedélyeket Szlovéniában. A rendőrség azzal vádol egy fiatal nőt, hogy családtagjai segítségével egy körfűrész alá tette a karját a csuklója felett, hogy aztán a biztosítótól követelhessen egy nagyobb összeget.

A 21 éves nőt kórházba vitték a "baleset" után, azt állítva, hogy ágfűrészelés közben sérült meg - írja a BBC. A kezét szándékosan nem vitték magukkal, hogy biztosan maradandó legyen a sérülés. A hatóságok viszont megszerezték a levágott végtagot, az orvosok pedig visszavarrták.

Mint kiderült, a gyanúsítottak nemrég kötöttek balesetbiztosítást. Ha sikerült volna elhitetniük a biztosítóval, hogy baleset történt, akkor 400 ezer eurót + havi 3 ezer eurós járadékot kaptak volna.

A terv nem jött be, a nő akár nyolc évet is kaphat.

(A címlapfotó illusztráció)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.