Franciaország

Véletlenül agyonlőtte társát egy fegyverével játszadozó párizsi rendőr

A rendőr szolgálati fegyvere véletlenül elsült és a golyó a fején találta el a fiatal társnőjét.

2019.03.11 20:11ma.hu
hirdetés

Véletlenül agyonlőtte kolléganőjét egy fegyverével játszadozó rendőr hétfőn Párizsban - közölte a francia főváros rendőrsége.

A rendőr szolgálati fegyvere véletlenül elsült és a golyó a fején találta el a fiatal társát. Az incidens a rendőrség új székhelyén történt vasárnap a főváros északnyugati részében.

A vétkest felmentették a szolgálat alól és őrizetbe vették. A történtek felderítésére belső vizsgálatot indítottak.

Az SCPN rendőrszakszervezet szóvivője szerint a két rendőr "ostoba módon" az épület bejáratánál gyakorolta, hogyan kell előrántani a fegyvert.

A fiatal rendőrnő halála a szóvivő szerint azért is tragédia, mert karrierje elején állt. Leszögezte: a fegyverrel való gyakorlatokat a rendőrség tagjainak csak a lőtéren engedélyezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.