Állati

Drámai videó: kis híján felfalta a búvárt a bálna

Nem sokon múlt a férfi élete.

2019.03.09 15:02ma.hu

Rainer Schimpf Dél-Afrika partjaitól nem messze merült a barátaival. Éppen a szardíniák vonulását filmezte, amikor arra lett figyelmes, hogy a víz sötétedni kezdett alatta. A férfit hirtelen megragadta egy trópusi bálna. Persze nyilván nem ő volt a célpont, a tengeri emlős csak a halakat akarta megdézsmálni, a férfi csak véletlenül került az útjába.

"Éreztem a szorítást a csípőm környékén, de ilyen esetben meg kell őrizni a hidegvérünket - az ösztöneinkre kell hagyatkozni. Semmi sem készíthet fel arra a szituációra, hogy egy bálna szájában találod magad, ilyenkor csak az ösztöneidben bízhatsz. Visszatartottam a lélegzetem, mert azt hittem magával ránt a mélybe, és ott enged el, nem láttam mást, csak a feketeséget" - mesélte vérfagyasztó kalandjáról a búvár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.