Közlekedés

Le akarta rövidíteni az utat, átvágott a sípálya tetején - videó

Egy 92 éves olasz férfi úgy gondolta, hogy gyorsabban odaér az étteremhez, ha dzsipjével az országút helyett egy sípályát vesz igénybe.

2019.03.08 18:00ma.hu

Végül a rendőrök kapták el azt 92 éves férfit, aki az észak-olaszországi Trento megyében, Col Rodella sípályáját vette igénybe kocsijával ahhoz, hogy – elmondása szerint – időben odaérjen egy étterembe. A helyi sofőr a sípálya tetején ügyeskedett az autójával, pont ott, ahol a síelők kiszállnak a felvonókból – írja a Local.it-re hivatkozva a hvg.hu.

A rendőrök épségben lehozták a férfit a pályáról, 30 euróval büntették meg.

Olaszországban 70 év fölött háromévenként kell megújítani a jogosítványt, 80 fölött pedig kétévente kötelező a felülvizsgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.