USA

Egymillió dollárt kap, aki segít kézre keríteni Oszama bin Laden fiát

Egymillió dollárt ajánlott fel Washington annak, aki segít kézre keríteni Oszama bin Laden egykori terroristavezér fiát, Hamza bin Ladent.

2019.03.01 15:53ma.hu

Az al-Kaida egykori vezetőjének fia, aki maga is fontos tisztséget tölt be a terrorszervezetben, 2015 augusztusa óta több internetes videofelvételen szerepelt, ahol az Egyesült Államok és szövetségesei elleni támadásokra szólítja fel híveit.

A külügyminisztériumi közlemény szerint a fenyegetőzések Oszama bin Laden 2011-es halálát akarják megbosszulni: a terroristavezérrel az észak-pakisztáni Abbotábád városában végeztek az amerikai katonák.

Hamza bin Ladent Washington 2017-ben tette fel a körözött terroristák listájára, befagyasztva az Egyesült Államokban található vagyonát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.