Elképesztő sztori

Több mint egy hetet töltött egy nő a koporsóban, amiben élve temették el

A temető mellett lakók figyeltek fel a sikolyokra.

2019.02.16 19:00ma.hu

Rokonai szerint Rosângela Almeida a kezén (főleg a körmeinél) és a homlokán szerzett sérüléseket, mialatt megpróbált kijutni az eltemetett koporsóból. A rendőrség vizsgálja az ügyet - írta a G1.


Az élve eltemetett nő családja jogorvoslatot kér, miután szerintük orvosi mulasztás miatt feküdt 10 napig rokonuk a föld alá temetve a brazil Bahia államban.

10 napig volt a koporsóba bezárva, hiába próbált kijutni, végül a közeli lakosok figyeltek fel a sikolyokra, fura hangokra. Azt hitték sokáig, hogy a közelben játszó gyerekeket hallják, de mikor a sír mellett mentek el, és úgy hallatszottak a nyögések, már egyértelmű volt, hogy gond van.

A nő halálának beálltát január 28-ára datálták, 29-én már eltemették. A halál oka vérmérgezés volt az orvosi papírok szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.