Magával rántotta

Krokodil végzett egy rákhalásszal Malajziában

Krokodil rántott magával egy férfit a folyóba rákhalászat közben Malajziában.

2019.02.14 15:07ma.hu

A 40 éves férfi kedd este tűnt el, amikor unokaöccsével a Borneó szigetén elterülő Szaravak tartomány egy őserdei folyójánál rákot akartak fogni.

A fiú elindult, hogy a férfit megkeresse, majd látta, hogy nagybátyja feje előbukkan a vízből, mielőtt végleg a mélybe merült volna. A férfi harapások borította holttestét szerdán találták meg, a sérülések alapján a rendőrök azt állapították meg, hogy valószínűleg bordás krokodil támadt rá.

Az áldozat egy olajpálma-ültetvényen dolgozó indonéz volt a Bernama helyi hírügynökség szerint.

Bordás krokodilokat gyakran látni Malajzia két borneói tartományának folyói mentén, az elmúlt években több halálesetet is okoztak. Két éve adnak a helyi hatóságok vadászati engedélyt krokodilra, hogy számukat csökkentsék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.