Fake news

Kiakadt a fél internet az idős nénitől tüzelőt elkobzó rendőrök miatt

A gond csak az, hogy teljesen más a sztori!

2019.02.11 14:30ma.hu

Pár nappal ezelőtt futótűzként terjed egy hazai poszt, ami egy idős néniről szólt. Őt egy kalauz szállított le a vonatról, mert nem voltak nála érvényes iratok. Sokan állították, hogy az egész csak álhír, és támadták a médiát, másnap azonban kiderült, hogy a MÁV ellátogatott a nénihez és személyesen kértek bocsánatot tőle.

Nem csoda hát, hogy újra felkapott a közösségi média egy fotót, amin egy idős néni álldogál, amint éppen elveszik tőle a török rendőrök az általa összegyűjtött tűzifát. A tavaly ősszel készült több képből álló fotósorozatból csak azt osztják meg, amin a rendőrök éppen "elkobozzák" a tüzelőt. Bár a felvétel így is kétértelmű, a jóindulatot ez esetben kevesen feltételezték, pedig pont ez történt, segítettek a néninek, hogy ne cipelje a nehéz fákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.