USA

Lövöldözés egy floridai bankfiókban, halottak

Öt embert ölt meg egy fegyveres férfi egy bankfiókban, majd kihívta a rendőrséget.

2019.01.24 07:45MTI

Egy fegyveres férfi öt embert megölt az Orlandótól mintegy 150 kilométerre délre fekvő, tízezer fős Sebring nevű kisvárosban, a SunTrust bank fiókjában. Az elkövető később kihívta a rendőrséget, és feladta magát - közölte a rendőrség.

Egy 21 éves férfi, név szerint Zephen Xaver, lövöldözés után elbarikádozta magát odabent, így várta a kiérkező rendőröket.

A rendőrök megpróbálták rávenni arra, hogy távozzon a bankból, de miután erre nem volt hajlandó, kommandósok hatoltak be az épületbe, és ott folytatták vele a tárgyalásokat. Az ámokfutó végül feladata megát.

A rendőrség egyelőre nem közölt semmit a támadó indítékairól. Az CNN hírtelevízió jelentése szerint a mészárlás hátterének felderítésébe a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is bekapcsolódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.