Légi

Eltűnt a La Manche csatorna fölött az új Premier League-csatár gépe

Emiliano Sala Cardiffba tartott egy magánrepülőn. Nem találják.

2019.01.22 12:41ma.hu

Hétfőn eltűnt a La Manche csatorna fölött egy magángép, amely Franciaországból a walesi Cardiffba tartott. Mint kiderült, a pilóta mellett Emiliano Sala, a Nantes volt 28 éves futballistája is a gépen tartózkodott. Salát szombaton mutatta be az angol első osztályú Cardiff City, 15 millió fontért szerződtették. Ő a legdrágább játékos, akit a kis walesi klub valaha igazolt.

Bemutatkozása után visszatért Nantes-ba, kedden lett volna jelenése első cardiffi edzésén, ám nem találják - írja a Mirror cikkére hivatkozva az Index.

A Piper Malibu típusú kisgépet hétfőn késő este óta keresik. Annyit lehet tudni, hogy a Casquet világítótorony környékén tűnt el a radarról és szakadt meg vele a rádiókapcsolat, még francia területen. A brit hatóságok is küldtek két helikoptert a felkutatására, de kedd hajnalig nem találtak semmit.

Bár a térségben esett múlt este, a körülmények nem voltak túl rosszak, sem a csapadék, sem a szél nem volt veszélyes mértékű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.