Szíria

Robbanás rázta meg Damaszkuszt, halottak

A hatóságok terrorcselekményre gyanakszanak.

2019.01.20 12:40MTI

Erőteljes robbanás rázta meg a szíriai főváros, Damaszkusz déli részét vasárnap, többen meghaltak és megsebesültek - számolt be a szíriai állami televízió és az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű, nagy-britanniai székhelyű szervezet.

A hatóságok terrorcselekményre gyanakszanak.

Az OSDH-t vezető Rámi Abder-Rahmán elmondta: egyelőre nem tudni, hogy robbanószerkezet lépett-e működésbe, vagy öngyilkos merényletet követtek el a katonai hírszerzés egyik hivatalának közelében.

A robbanás környékét lezárták.

Damaszkuszban ritkák a terrorcselekmények azóta, hogy a kormányerők tavaly visszafoglalták a lázadók utolsó fellegvárát a főváros peremén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.