Románia

Megöltek egy nőt Érolasziban, mert a szomszéd elé parkolt

A Bihar megyei a rendőrség kedden letartóztatott egy 19 éves fiatalt.

2019.01.15 15:43ma.hu

A gyilkosság vasárnap este történt. A konfliktust az robbantotta ki, hogy a fiatalember családja nem tudott kihajtani az autójával az útra, mert egy szomszédnőjük a kapujuk elé parkolt le, írja a Maszol.ro.

A nőt megkérték, hogy álljon odébb a kocsival, ami meg is történt. Ennek ellenére tettlegességig fajult a konfliktus, a két család tagjai összeverekedtek. Verekedés közben az ittas fiatalember elővett egy kést, és többször mellkason és nyakon szúrta a 48 éves szomszédasszonyt. A nő belehalt sérüléseibe.

A 19 éves fiatalembert hétfőn 24 órára őrizetbe vették, kedden pedig a bíróság elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatását - mondta el Maria Cotrau, a Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.