Erőszak

Egy hatéves kisfiú pisztollyal a zsebében jelent meg az iskolában Ohióban

A tanárok az iskola kapujához siettek, átvizsgálták a fiú ruháját, és gyorsan elvették tőle a kézifegyvert.

2019.01.15 08:47ma.hu

Egy hatéves kisfiú pisztollyal a zsebében jelent meg az iskolában Ohio állam fővárosában, Columbusban - jelentette a Fox televízió a helyi rendőrségre hivatkozva.

A tanárokat valaki telefonon arról értesítette, hogy az egyik diák - aki éppen akkor érkezett meg - nadrágzsebében "valami nagyon nehéznek látszó tárgy van". A tanárok az iskola kapujához siettek, átvizsgálták a fiú ruháját, és gyorsan elvették tőle a kézifegyvert.

A kiérkező rendőrség megindította a nyomozást, de a gyerek ellen - mivel kiskorú - nem emeltek vádat. Egyelőre azt vizsgálják, hogyan juthatott fegyverhez. A kisfiú szüleit azonnal értesítették.

Az Egyesült Államokban a fegyvertartás alkotmányos jog, de csakis a felnőtteknek. A fegyverekkel elkövetett bűncselekményeket figyelő Gun violence portál szerint az amerikai felnőttek egyharmadának van legalább egy fegyvere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.