Franciaország

Brutális baleset: véletlenül felrobbantották magukat a sípálya karbantartói

Működésbe lépett egy robbanószerkezet, amelyet lavinák elindítására használtak volna.

2019.01.13 15:16MTI

Életét vesztette vasárnap reggel egy franciaországi sípályán két pályakarbantartó munkás, amikor véletlenül működésbe lépett egy robbanószerkezet, amelyet lavinák elindítására használtak volna. A baleset a kelet-franciaországi Felső-Savoya megyei Morillon településnél történt.

A két karbantartó épp arra készült, hogy a sípályák megnyitása előtt elvégezzék a lavinaveszély elhárítását, de az ehhez használatos robbanószerek véletlenül felrobbantak. A fokozott havazás miatt erős - az ötös skálán négyes szintű - lavinaveszély van érvényben Felső-Savoyában - figyelmeztetett a francia meteorológiai szolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.