Tragédia

Felrobbant egy üzemanyag-szállító teherautó Nigériában, sok halott

A robbanás akkor történt, amikor a helybéliek gyűjtötték össze a tartálykocsiból kiömlő üzemanyagot.

2019.01.12 11:15MTI

Felborult és felrobbant egy üzemanyag-szállító teherautó Nigériában, a rendőrség szombati tájékoztatása szerint a balesetben tucatnyian haltak meg, de egyes helybéli lakosok azt mondják, hogy hatvanhoz közelít a halálos áldozatok száma.

Az eset a délkelet-nigériai Cross River szövetségi tagállam Odukpani városában történt péntek este. A robbanás akkor történt, amikor a helybéliek gyűjtötték össze a tartálykocsiból kiömlő üzemanyagot. Egy szemtanú azt mondta, hogy többtucatnyian voltak, és nem valószínű, hogy közülük bárki is túlélte a robbanást. A detonáció szerinte feltehetően egy villanygenerátor miatt történt, amellyel szivattyúzták ki az üzemanyagot a felborult teherautóból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.