Még nem tudni pontosan, mi történt

Robbanás Párizs belvárosában

Többen megsérültek, autók rongálódtak meg. Halottak is lehetnek.

2019.01.12 10:23ma.hu

Robbanás történt szombaton Párizs belvárosában. Egy épület gyakorlatilag teljesen kiégett. Néhány parkoló autó is megrongálódott.

Az Al Jazeera úgy értesült, a robbanás francia főváros kilencedik kerületében történt a Rue De Montyon környékén.

A Le Figaro szerint egy pékség gyulladhatott ki, ezt követte a nagyon erős robbanás.

A hatóságok elsősorban gázrobbanásra gyanakodnak.

A Sky News meg nem erősített információi szerint sok a sérült és halottak is vannak.

Az Europe1 szerint 20 sérült is lehet, köztük egy tűzoltó is megsebesült. Hét ember állapota súlyos. Ketten életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba.

A BFM TV-nek több helyi és szemtanú is nyilatkozott. Többen is a robbanásra ébredtek fel, aztán leszaladtak az utcára, vagy az ablakon kinézve látták a pusztítást. Volt, akinél a lakás szinte összes ablaka kitört, nemcsak az utca, de a belső udvar felé is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.