Erőszak

Halálos lövöldözés egy kaliforniai bowlingpályán

Szemtanúk beszámolója szerint a lövöldözést verekedés előzte meg a bowlingpályán két férfitársaság között.

2019.01.05 14:08MTI

Helyi idő szerint nem sokkal éjfél után lövöldözés tört ki egy bowlingpályán a kaliforniai Torrance városában. A lövöldözésben hárman meghaltak, további négy ember megsérült.

A rendőrség azt közölte, hogy bejelentést kaptak, amely szerint a helyi bowlingpályán kitört lövöldözésben több áldozat "a padlón fekszik".

Szemtanúk beszámolója szerint a lövöldözést verekedés előzte meg a bowlingpályán két férfitársaság között. A verekedés hallatán többen a helyszín közelébe mentek az épület más részeiből, majd a lövések hallatán gyorsan fedezéket kellett találniuk.

Torrance Los Angelestől 30 kilométerre található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.