Rablás

Akciófilmbe illő pénzszállítórablás Olaszországban - videó

Elképesztő, mi maradt a helyszínen az akció után!

2019.01.04 19:18ma.hu
hirdetés

Elképesztő akcióról számolt be a Jalopnik Dél-Olaszországból, Bari környékéről. A rablók egy autópályán égő kamionokkal állták el a pénzszállító teherautó útját, és markológépekkel szedték azt szét, hogy hozzájussanak a zsákmányhoz. Az Index szerint két millió euró körüli összeget (642 millió forint) zsákmányoltak, a rablók elmenekültek.

Az akcióról ugyan nincs, de arról van videó, hogy mi maradt a helyszínen az akció után:

Ehhez hasonló jelenetet utoljára a Fast and Furious-filmekben láthattunk, és még az Aranyélet brutális autós-, fegyveresrablásos jelenete is eltörpül hozzá képest.

Az IVRI, (Istituti di Vigilanza Riuniti d'Italia) biztonsági szolgálat pénzszállító autója Matera városába szállította volna ki a nyugdíjakat. Épphogy csak elhagyta Barit, amikor rájuk támadtak.

Az olasz lapok szerint a rablók négyen vagy öten lehetettek, és fel voltak fegyverkezve. A pénzszállító kocsiban három biztonsági őr utazott, egyikük sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.