Tragédia

Tovább nőtt az orosz tömbházomlás áldozatainak száma

A mentés negyedik napja tart.

2019.01.03 08:42MTI

Csütörtök reggelre 37-re emelkedett a magnyitogorszki oroszországi házomlás megtalált halálos áldozatainak a száma - közölte a rendkívüli helyzetek orosz minisztériuma.

A tárca szerint négy eltűnt sorsa továbbra is ismeretlen. A mentés negyedik napja tart. Az igazságügyi minisztérium csütörtökön közölte, hogy öt túlélőt kórházban ápolnak, állapotuk stabil.

A mintegy 400 ezer lakosú uráli iparvárosban az óév utolsó napján, feltehetően gázrobbanás miatt omlott le egy tízszintes panelház egy része, 26 lakás semmisült meg.

A hozzátartozók eddig 22 halottat, köztük három gyermeket azonosítottak. A tragédiában az eddigi adatok szerint hat gyermek vesztette életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.