Színes

George Lucas a leggazdagabb amerikai híresség

Közzétette 2018-as listáját a Forbes.

2018.12.27 18:24ma.hu

George Lucas végzett az első helyen a Forbes tíz leggazdagabb hírességet felvonultató listáján. A rendező maga mögé utasította Oprah Winfreyt és Kylie Jennert is, Lucas vagyonát 5,4 milliárd dollárra teszi a magazin. A Star Wars filmek szülőatyjának vagyona nagyrészt a Lucasfilm 2012-es eladásából származik, a céget 4,1 milliárd dollárért vásárolta fel a Disney.

A lista második helyén Steven Spielberg áll 3,7 milliárd dollárral, őt a lista első női tagja, Oprah Winfrey követi 2,8 milliárddal. Michael Jordan a negyedik helyet szerezte meg 1,7 milliárd dollárral, az ötödik Kyle Jenner, a Kardashian-klán egyik tagja, aki 21 évesen már 900 milliós vagyont mondhat magáénak, de osztoznia kell a helyezésen Jay-Z-vel, aki szintén 900 milliós vagyonra tett szert az évek során. A sorban utánuk következik David Copperfield 875 millió dollárral, majd Diddy 825 millióval.

A listát - szintén megosztva - Tiger Woods és James Patterson zárja 800-800 milliós vagyonnal.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.