Elhidegültek egymástól

Elvált a 300 éve halott kalóz szellemétől az ír nő

Egy évig sem tartott a 'házasság'.

2018.12.10 09:02ma.hu

Amanda Teague egy hajón, nemzetközi vizeken ment hozzá egy 300 éve elhunyt haiti kalóz, Jack "szelleméhez”. A kapcsolat nem lett valami tartós, a pár tagjai kevesebb mint egy év alatt elhidegültek egymástól, és szétmentek - számolt be az Irish Mirror.

A 46 éves ír nő a közösségi médiában is bejelentette, hogy a házasság véget ért. Azt ígérte, később részletesen beszámol a történtekről, addig is arra figyelmeztetett mindenkit hogy "nagyon vigyázni kell, amikor az ember a spiritualitással foglalkozik, ez nem olyan, amivel szórakozni lehet”.

Jacket egyébként az 1700-as években állítólag lopás miatt ítélték halálra, és végezték ki. Amanda azért ment hozzá, mert elege lett a férfiakból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.