Katasztrófa

A nővé operált Jenner malibui háza porig égett

2015 óta élt ott.

2018.11.18 15:21ma.hu

A Daily Mail cikke szerint Caitlyn Jenner otthona teljesen a lángok martalékává vált, miután Kaliforniában pusztító tűzvész tombolt, a katasztrófa számos ember otthonát emésztette fel. Kim Kardashiannak és szeretteinek is el kellett hagynia a családi fészket, ugyanis az ő otthonukat is veszélyeztették a lángok.

A Jenner-lányok apjának - aki korábban nemátalakító műtéten esett át - házát pénteken kezdték el nyaldosni a lángok, végül teljesen megsemmisült. A több milliárdot érő malibui házban 2015 él óta él az egykori olimpiai bajnok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.