Ilyen is van

Kövér utas mellé ültették, beperelte a légitársaságot

A férfi annyira kényelmetlenül ült, hogy megfájdult a háta.

2018.11.17 12:09ma.hu

Pert indított a British Airways ellen egy 51 éves férfi. Stephen Prosser jegye egy nagyon kövér utas mellé szólt, összébb kellett húznia magát az ülésen, mert a túlsúlyos útitárs átlógott az ő területére. A férfi annyira kényelmetlenül ült, hogy végül megfájdult a háta - írja a Guardian.

Prosser perindító keresete szerint a mellette ülő férfi 190 centi magas és 140 kiló volt. Hiába jelezte a személyzetnek, hogy meg fog fájdulni a háta, ha összehúzódva kell eltöltenie a következő 12 órát, nem biztosítottak neki másik helyet.

Utastársának azonban nem szólt, hogy gondban van.

Prosser amiatt is panaszkodott, hogy a mellette ülő utas karja átlógott az ő kartámaszára, és amikor letette a kezét, annak súlya állandóan maximálisra emelte a hangerőt a férfi fejhallgatójában.

A férfi azt állítja, a kényelmetlen utazás miatt súlyosbodott 12 éves hátproblémája, mely az életére is kihatott: nem tudott eleget dolgozni és a biciklizést is abba kellett hagynia.

A British Airways másként látja a történteket. A légitársaság szerint Prosser túloz, a mellette ülő utas magas volt ugyan, de nem volt túlsúlyos és nem is lógott át a férfi helyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.