Angyal vagy árnyék?

Biztonsági kamerát szerelt a háza elé, de arra ő sem számított, mit lát majd a felvételen - videó

Szellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera egy kanadai nő háza előtt.

2018.11.16 20:55ma.hu

A 46 éves Kanadában élő Meni azután szereltetett fel háza bejárati ajtaja mellé egy kamerát, hogy a kutyája gyanúsan sokat ugatott. Egyszerűen nem értette, mi zavarhatja házi kedvencét, és amikor visszanézte a kamera felvételét, megdöbbent. A videón az látható, amint egy elmosódott alak járkál a ház előtt.

A felvételt feltöltötte az internetre és most mindenki azt találgatja, mi is lehet ez a furcsa folt. A paranormális jelenségekben hívők meg vannak róla győződve, hogy a nő őrangyala látható rajta – számolt be a különös történetről a life.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.