Légi

Kirúgta a földön alvó dolgozóit a Ryanair

Kirúgta azt a hat dolgozóját a Ryanair, akikről megjelent egy fotó, melyen a reptér padlóján alszanak.

2018.11.07 08:43ma.hu

Még októberben járta be a világot egy fotó, melyen hat Ryanair dolgozó a malagai raptér padlóján alszik. A légitársaság álláspontja szerint a jelenet megrendezett volt, és ártott a cég jó hírének. Az alkalmazottakat védő portugál szakszervezet szerint viszont a cég hibázott.

A légitársaság azt állítja, senkinek nem kellett a padlón aludnia, mert rendelkezésre állt a legénységi szoba, ahonnan a VIP-lounge-ba mehettek át, majd másnap repültek tovább Portóba.

A szakszervezet szerint viszont a legénységi szobában csak nyolc ülőhely volt, ezért kerültek többen is a földre. A VIP-lounge-ba pedig csak hajnali 6 óra után lehetett átmenni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.