Erőszak

Késelés a Sony Music londoni székházában

Vérengzés London előkelő Kensington kerületében.

2018.11.02 14:51MTI

Késeléses bűncselekmény történt pénteken a Sony Music globális zeneműforgalmazó óriáscég londoni székházában. A Scotland Yard bejelentése szerint két személy megsérült, de állapotuk nem életveszélyes. A rendőrségi közlemény hangsúlyozza, hogy nem terrorcselekmény történt.

A londoni rendőrség, amelynek fegyveres egységei is a helyszínre vonultak, egy embert őrizetbe vett.

Az első médiabeszámolók arról szóltak, hogy valaki lőfegyverrel hatolt be a Sony Music irodaházába, amely London előkelő Kensington kerületében van.

A hivatalos rendőrségi tájékoztatás szerint azonban nincs semmi bizonyíték arra, hogy az incidens során lőfegyverhasználat történt volna.

A Scotland Yard közölte, hogy az épületet elővigyázatosságból kiürítették.

Az Evening Standard, London délutáni napilapja a Sony Music munkatársait idézve azt írta online kiadásában, hogy a késelést verekedés előzte meg, és a gyanúsítottat a rendőrök az irodaház étkezdéjében fogták el és "teperték a padlóra".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.