Brutális baleset volt

Lebontják a vízicsúszdát, ami lefejezett egy 10 éves gyereket

Az amerikai Kansas Cityben megkezdték a lebontását annak a hatalmas vízi csúszdának, amin két éve szörnyethalt egy tízéves fiú.

2018.10.31 10:23MTI

A Schlitterbahn akvaparkban található 17 emelet magas Verrückt (Őrült) a legmagasabb vízicsúszda a világon, ennek megfelelően népszerű célpontja a csúszdázni vágyóknak. 2016 augusztusában azonban szörnyű baleset történt rajta: egy csúszógumi, amin egy 10 éves fiú siklott lefelé, egyszer csak elszabadult és nekicsapódott a védőháló fémkorlátjának, ami levágta a gyermek fejét.

A gyereket Calebnek hívták és Scott Schwab republikánus képviselő fia volt.

A csúszda lerombolásával azért vártak eddig, mert nem tudták eldönteni, mely részét őrizzék meg bizonyítékként egy esetleges büntetőperhez. Egyelőre ugyanis még nem dőlt el, hogy vádat emelnek-e az akvapark társtulajdonosa és a csúszda tervezője ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.