USA

Fegyveres ámokfutás Kentuckyban, két halott

Lövöldözés volt Kentucky egyik kisvárosában szerda este, az ámokfutásnak két halálos áldozata van.

2018.10.25 07:05MTI

A lövöldözés Jeffersontownban egy élelmiszerboltban tört ki. A lövöldözőt elfogták, őrizetbe vették.

Sam Rogers, a városka rendőrfőnöke újságírókkal azt közölte: egyelőre nem tudni, mi késztette a gyanúsítottat tette elkövetésére. Nem nevezte meg a gyanúsítottat, így nem tudni, hogy férfi, vagy nő-e az illető.

A rendőrfőnök elmondta: a tettes belépett a boltba és azonnal több lövést leadott egy közelálló férfira, aki azonnal meghalt. Az elkövető kiszaladt a bolt előtti parkolóba, ott belebotlott egy nőbe, akit szintén agyonlőtt. Egy ismeretlen fegyveres férfi ekkor rálőtt a lövöldözőre, akinek azonban sikerült elmenekülnie. A rendőrség pár órán belül elfogta.

Jeffersontown mintegy húsz kilométernyire délkeletre fekszik Kentucky legnagyobb városától, Louisville-től.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.