Baleset

Szarvassal ütközött a szlovák kormányfőt szállító autó

A Magas-Tátrában történt a baleset.

2018.10.23 17:47MTI

Közúti baleset résztvevője volt Peter Pellegrini szlovák kormányfőt szállító gépkocsi kedden délelőtt a Magas-Tátrában - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a Joj kereskedelmi televízióra hivatkozva.

A Joj televízió szerint a Poprád és Velká Lomnica (Kakaslomnic) városok közötti útszakaszon váratlanul egy szarvas futott ki az út mellől a miniszterelnököt szállító gépkocsi elé, amely elütötte.

Pelegrininek a balesetben nem történt semmi baja, de gépkocsijának vezetője könnyebben megsérült. A sofőrt a helyszínen ellátták.

A szlovák kormányhivatal balesetről egyelőre nem adott ki tájékoztatást, de a Joj jelentését nem cáfolták.

Peter Pellegrini Pozsonyból kelet-szlovákiai Késmárkra tartott, ahol kedden kihelyezett ülést tart a kormány. A TASR úgy tudja, hogy a baleset ellenére a miniszterelnök időben megérkezett a kormányülésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.