Baleset

Beszakadt a padló, több mint harmincan megsérültek egy dél-karolinai lakópark klubjában - videó

Az alagsorba zuhantak a fiatalok.

2018.10.22 10:35MTI

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel - jelentette vasárnap több amerikai televízió is.

Az alagsorba zuhanó fiatalok közül szerencsére senki nem szorult be és nem szenvedett életveszélyes sérüléseket - közölte Jimmy Dixon, a helyi rendőrség vezetője.

A klubszobában a helyi egyetem diákjai és vendégeik szórakoztak és táncoltak, amikor megmozdult a padló. Az amerikai tévékben nyilatkozó szemtanúk arról számoltak be: az volt az érzésük, mintha trambulinon lettek volna, a padló folyamatosan ingott, míg be nem szakadt. Az emberek sírtak, eluralkodott a pánik - mondták.

A gyorsan helyszínre érkező mentőknek sikerült mindenkit kimenteniük, a súlyosabbnak látszó sérülésekkel küzdőket helikopterekkel szállították kórházba.

A lakóparkot, ahol a tragédia történt, 2004-ben építették, nem messze a Clemson Egyetemtől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.