Légi

Felszállás közben lebontott egy falat az Air India gépe

A gép is megsérült.

2018.10.12 12:28ma.hu

Az Air India légitársaság egyik Boeing 737-ese ütközött a Tiruchirappalli Nemzetközi Repülőtért övező fallal, és lebontotta annak egy darabját - számolt be a nem mindennapi balesetről az Index.

Bár a gép is megsérült, folytatni tudta az útját, a pilóták később mégis úgy döntöttek, hogy megszakítják az utat, és végül Mumbaiban szálltak le.

Az Air India az ország egyik legrégebbi légitársasága, a kormány nemrég megpróbálta eladni, azonban nem járt sikerrel.

Nemrég volt egy másik incidens is, akkor egy Mumbaiból Dzsaipurba tartó gépen 30 utas füle, orra vagy szája kezdett vérezni egy indiai légitársaság repülőgépén, mert a személyzet elfelejtette bekapcsolni a kabinnyomás-szabályozót.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.