Bűnügy

Horror Mexikóban: áldozataik testrészeit árulta egy páros

Főként fiatal édesanyákkal végeztek.

2018.10.09 09:19ma.hu

Főként fiatal, egyedülálló édesanyákkal végezhetett az a páros, akiket a hétvégén vettek őrizetbe Mexikóban. Áldozataik száma elérheti a 20-at - írja a BBC.

A férfi és a nő egy babakocsiban tolták áldozataik testrészeit a főváros közelében, mikor lebuktak. A rendőrök a házkutatáskor további feldarabolt holttesteket találtak cementes vödrökben és a hűtőszekrényben.

A gyanú szerint a holttesteket eladták, de azt még nem tudni, ki lehetett a vevő.

A rendőrség még szeptember végén kezdett intenzíven nyomozni, mikor eltűnt egy 28 éves, háromgyermekes édesanya. A nő két nagyobbik lányát vitte iskolába, ezután legkisebb, kéthónapos gyermekével együtt nyoma veszett. Az elmúlt hónapokban három másik fiatal édesanya is eltűnt a fővároshoz közeli Ecatepecben.

A házkutatás után a gyanúsított férfi tagja elismerte az asszony megölését és további húsz gyilkosságot ismert be.

A rendőrség szerint a gyilkos páros ismerte áldozatait, olcsó ruhák ígéretével csábították őket a házukba, ahol a Juan Carlosként megnevezett férfi megerőszaolta, majd megölte őket.

A férfi egyébként letartóztatásakor engedélyt kért, hogy letusolhasson és felvehesse öltönyét, mielőtt a sajtó nyilvánossága elé viszik, merthogy ő "nem egy piszkos bűnöző”.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.