Románia

Beszóltak a buszsofőrnek, foglyul ejtette az utasokat

Késett a busz, az utasok reklamáltak, a sofőr beidegesedett...

2018.10.07 14:21ma.hu
hirdetés

Igencsak érdekes módját választotta egy temesvári buszsofőr annak, hogy levezesse a feszültséget, amit a késése miatt elégedetlenkedő utasok beszólásai okoztak.

A busz 13 percet késett, és annak ellenére, hogy a sofőr a hangosbeszélőn bemondta, hogy eddig a dugóban állt, egy nő üvöltözni kezdett vele.

A férfi nem bírta sokáig a számonkérést, letért a menetrendszerinti útvonalról és a garázs felé vette az irányt.

"Azt mondta nekünk, hogy a garázsba visz minket, ott majd veszekedhetünk a főnökével" - mondta el az egyik utas a Maszol.ro-nak.

Egy másik utas értesítette a rendőröket, akik megállították a buszt. A sofőrt pszichiátriára vitték kivizsgálásra, az utasokért pedig másik busz érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.