Oroszország

Helikopterbalesetben meghalt az orosz főügyész-helyettes

A balesetben meghalt a jármű pilótája és másik utasa is.

2018.10.04 11:42MTI

Helikopter-balesetben harmadmagával életét vesztette Szaak Karapetján, az orosz főügyész helyettese - jelentették csütörtökön orosz hírügynökségek.

A Kosztroma megyében szerda kora este történt baleset során az Interfax szerint az AS-350 típusú helikopter a sötétben fák tetejének ütközött, irányíthatatlanná vált és lezuhant. A balesetben meghalt a jármű pilótája és másik utasa is.

A Moszkvából Pleszbe tartó helikopter balesete Kosztroma várostól 130 kilométerre történt. Jelentések szerint a gép a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt kényszerleszállást hajtott végre Csuhloma repülőterén, de később továbbindult.

Az ügyben a hatóságok vizsgálatot indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.