Alien

Sérült UFO Skócia felett? - videó

Furcsa pályán mozgó, lángoló tűzgömböket videózott le valaki Skócia felett, többek a földönkívüli élet megdönthetetlen bizonyítékát látták ebben, mások szerint néhány helyi fiatal szórakozott a drónjával.

2018.09.28 19:31ma.hu

Rejtélyes videó tartja most lázban az internetet, amin három tűzgömb látható, ahogy furcsa táncba kezdenek Skócia egén. A Youtube-on lévő felvételt állítólag Kippen városa közelében rögzítették, még szeptember elején - írta az NlCafe.hu.

A felvételen látható három tűzgömb többször is irányt vált, miközben látványos csóvát húznak, s azok halványodó foszlányokat hagynak a levegőben. Többek szerint a videón egy sérült UFO látható, amit nem sokkal korábban lőttek le. A képek alatt futó feliratok szerint a jelenség előtt nagy robbanás volt hallható. Egyesek azt is látni vélik, ahogy a sérült űrhajó mentőkapszulája elhagyja a zuhanó roncsot. A földhözragadtabb kommentelők szerint nincs itt semmi látnivaló, csak vicces skót fiatalok játszottak a drónjukkal a szeptemberi éjszakán, vagy esetleg egy pirotechnikai eszköz bemutatóját vette fel valaki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.