Légiközlekedés

A kifutópályán kergette gépét egy férfi Dublinban - videó

Le akarta stoppolni, de végül őt állították meg.

2018.09.27 20:31ma.hu

Letartóztattak az ír hatóságok egy férfit, mert a lekésett repülőgépe után futott a dublini repülőtér kifutópályáján, hátha sikerül megállítania és felszállnia rá – szemtanúk szerint csütörtök reggel hét óra körül egy huszonéves férfi áthatolt egy bezárt kapun és az egyik diszkont légitársaság Amszterdamba tartó gépe felé rohant.

A repülőtér közölte: az utas „ideges lett”, mert késve érkezett a kapuhoz. „Áttört a kapun és a betonon a repülőgép felé kezdett szaladni, hogy megpróbálja leinteni”. Az ír férfi a légitársaság személyzetének őrizetében maradt, amíg a repülőtéri rendőrség oda nem ért.

A 23 éves Patrick Kehoe-t később egy dublini bíróság a repülőtéri kapu zárjának vétkes rongálásával vádolta meg. Óvadék ellenében szabadon engedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.